AUTOSCHADE HERSTEL
VAN A TOT Z

HERSTEL VAN A tot Z

Bemiddelingen en herstel van volledige autoschades zijn aan ons te bieden pakket toegevoegd!

Eigenaar Niels; ‘Je hoeft geen langdurig onderzoek te doen naar het feit dat de consument wenst dat je een totaalplaatje kunt aanbieden. Alle facetten van autoschade behoren binnenshuis uitgevoerd te kunnen worden. We zijn hier de laatste jaren naartoe gegroeid. De ‘core business’ , het ‘uitdeuken zonder spuiten’, blijft natuurlijk het belangrijkste aanbod. Echter daarnaast zijn we ons meer gaan specialiseren in ‘spot-repair’ en ‘carcleaning’, maar ook het volledig herstellen en afwikkelen van de meeste reguliere autoschades komen nu aan de orde. Als ‘Focwa herstelbedrijf’ werken we met verzekeringsmaatschappijen en nemen zo de ‘lasten’ van de consument weg door een goede afwikkeling van de schade te realiseren. Kortom , het complete pakket van A tot Z!

Op deze manier hopen we ook in de toekomst het vertrouwen van onze klanten te behouden’.

FOCWA GECERTIFICEERD

De FOCWA Standaard is ontwikkeld in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, zodat het een norm is geworden die breed wordt gedragen door de branche. Lees hier het hele verhaal.


Jansen Uitdeuktechniek is een individueel opererend schadeherstelspecialist en voldoet aan de nieuwe Focwa Standaard. Als één van de eerste kandidaten in Nederland heeft Jansen Uitdeuktechniek zich gecertificeerd in de categorie ‘cosmetisch specialist’!
In de nabije toekomst wordt het bij opdrachtgevers alleen mogelijk om uw auto door deze gecertificeerde specialisten te laten herstellen. Dit om kwaliteit te waarborgen volgens herstel van de nieuwe normen.
Jansen Uitdeuktechniek toont met deze certificering niet alleen vooruitstrevend maar ook een klasse apart te zijn !