WAT VOORBEELDEN

slide-1
01

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN

Uitdeuken zonder spuiten wordt in de volksmond vaak ‘Restylen’ genoemd. Met dit systeem kunnen wij kleine deuken, parkeer- en hagelschades op een snelle milieuvriendelijke en kostenbesparende manier herstellen, zonder dat er wordt overgespoten.

IMG_6442
IMG_6443
jut1

Wij kunnen u op voorhand een juiste prijs indicatie en duur van de reparatie geven omtrent een schade. In de meeste gevallen is er een korte reparatietijd en is de auto klaar terwijl u wacht!

noodweer
02

HAGELSCHADE

U kunt Jansen Uitdeuktechniek ten aller tijd inschakelen voor hagelcalamiteiten, wij kunnen desgewenst een professioneel team voor u klaarzetten waarbij het streven naar perfectie prioriteit no.1 is.

hagel-voor
hagel-na
hagel-ballen

Wij werken in opdracht van zowel; autoschadebedrijven/ autobedrijven als verzekeringsmaatschappijen.

lamp-dof
02

KOPLAMP REPARATIE

Bij de huidige automobielen bestaat het koplampglas uit kunststof. Na verloop van jaren ontstaat door warmte van de lichtbron en door UV-licht een matte gelige waas op de koplamp. Hierdoor wordt de kracht en het lichtbeeld wat de koplamp produceert een stuk minder. Tevens ontsiert dit de auto. Dit geeft tijdens een APK controle vaak problemen met als gevolg een APK afkeur!! U wordt dan voor de keuze gesteld een nieuwe set koplampen aan te schaffen en te laten monteren. Dit kan honderden tot duizenden euro’s kosten. Daar zit u niet op te wachten.

4db05fd206
38496cc45e
lamp-aan

Bij ons kunt u voor een koplampreparatie terecht. Vraag naar de vrijblijvende informatie.

UITDEUK HOTLINE 06 22380415