Inleveren van uw leaseauto? Eerst naar Jansen Uitdeuktechniek!

premium_plus_delivery

Als u in het bezit bent van een leaseauto en uw contract is bijna ten einde dan staat u op het punt de auto weer in te leveren bij uw leasemaatschappij.

Leasemaatschappijen hanteren bij de ‘inleverprocedure’ voorwaardes met betrekking tot de schades die aanwezig zijn aan de auto. Hierdoor komt het vaak voor dat leaserijders na inlevering een nota krijgen met de daarop door de leasemaatschappij geconstateerde schade.  Een naheffing waar u niet blij van wordt.  Weggegooid geld vinden wij!

 

In de richtlijnen van uw leasecontract staat omschreven welke schades wel en niet acceptabel zijn. Als de leaseauto is verzekerd bij de leasemaatschappij, kan het voorkomen dat de schade die onder de defintie ‘onacceptabel’ valt afgewikkeld wordt via de verzekering. De rekening voor de leaserijder wordt in veel gevallen beperkt tot een eigen risico. Wanneer de leaseauto extern is verzekerd , en dus niet bij een leasemaatschappij, dan bepaalt de externe verzekeraar of de schade wordt gedekt. Een nadeel hiervan kan zijn dat u terugvalt in ‘no-cliam’. Bij een eventuele afwijzing wordt het volledige schadebedrag in rekening gebracht van de leaserijder zelf.  Dit kan in veel gevallen oplopen tot hoge onverwachte kosten waar u niet op zit te wachten.

images4

Jansen Uitdeuktechniek bied u de mogelijkheden om deze kosten te beperken ofwel teniet te doen. Als u met de auto bij ons komt voor inspectie, kunnen we u een prijsindicatie geven van de te repareren schades. Met onze technieken ‘uitdeuken zonder spuiten’ en ‘spot-repair’ zijn veel ‘cosmetische’ schades relatief goedkoop te herstellen.  Na het maken van een afspraak en een prijsopgave kunnen wij ervoor zorgen dat uw leaseauto er smetteloos en ongeschonden bij staat. De kosten die u bij ons maakt liggen stukken lager dan wanneer u een naheffing van de leasemaatschappij krijgt. Hierdoor kunt u na inlevering van de auto bij de leasemaatschappij een hoge schadeclaim voorkomen.

Van het geld wat u bespaart kunt u veel andere leuke dingen doen!

 

Kortom vraag geheel vrijblijvend bij ons naar een ‘pakket’ wat wij u kunnen aanbieden.

 

-uitdeuken zonder spuiten (parkeerdeukjes verwijderen)

-spot-repair (kleinschalig bijspuiten van beschadigingen)

-polishing (polijstwerkzaamheden van oppervlakkige krassen)

-carcleaning (interieur/exterieur)

-diepstomen (vlekken uit interieur verwijderen)

-osmose behandeling (definitief verwijderen van hondenlucht/rokerslucht)

-lederbehandeling (instapschades of scheurtjes)

-dashboardreparatie (car-kits)